EDMANIA

EDMANIA – Nejedeš? Neznáš? Neblázni!

Každý týden jiný event. Ovšem jeden speciální je už skoro za rohem a zdá se, že hodně lidí ještě uvažuje zda na EDMANIA jet nebo … jet!

19 DJs, 2 stages, ∞ zážitků

Na rovinu – eventů je opravdu hodně, ale některé za to stojí a některé zas tolik ne. My můžeme s čistým svědomím říci, že EDMANIA patří do té první zmíněné skupiny. Jasně, pařit můžete každý víkend někde a nebo zase jinde, ale když to shrneme?
V prosinci se do Trenčína sjede 19 DJs, kteří jsou prostě světoví! Ne jeden, nebo dva headlineři, ale je to doslova headliner za headlinerem a to už je rozhodně něco jiného, než zajet na pár jmen do Prahy či jinam. Tenhle event je hodně, ale určitě není tím eventem, kde bude něco jinak, než jak vám bylo slíbeno. Je to přeci jen “festival so srdcom”.

EDMANIA

Nestačí? Dobře – další věc je kombinace stylů. Eventy bývají velmi často zaměřené na jeden styl, ať už je to jakýkoliv a to je v pořádku. Ovšem tady můžete jet kvůli tomu, co máte opravdu rádi a zároveň zkusit i něco nového. Nemůžete přeci vědět, jestli se vám náhodou nezalíbí byť i třeba jen jeden DJ z druhé stage a vy najednou budete objevovat štěstí i v jiném stylu. Takové menší obohacení vaší hudební duše.
Samozřejmě můžete vsadit i na své černé koně, je jich víc než dost!

Trance? Aly & Fila, Super8 & Tab, nebo domácí Nifra? Už jen tyto tři jména by dali dohromady skvělý lineup a to je jen 1/3 lineupu jedné stage!

Trance

“EDM”? Bassjackers, Sick Individuals a hlavně i DJ EKG. Musíme říci, že my se těšíme hlavně na EKG, který je jedním z nejlepších CZ/SK umělců!

EDM

Loňský ročník se vyprodal. My nevidíme důvod, proč by se to nemělo povést znovu. Lineup je extra třída, organizátoři velmi zkušení, prostor skvělý. První vlna vstupenek už je pryč a nyní je v prodeji druhá vlna za úsměvných 29,99 € a můžete je zakoupit přímo ZDE.

Bude to prostě zážitek a byla by škoda o takovýto zážitek přijít. Dnes už hodně věcí splývá a hodně věcí je takových či makových, ale EDMANIA se vám určitě vryje do paměti na hodně dlouhou dobu.

No a pokud byste chtěli vědět jak dopadla poslední (LETNÍ) edice EDMANIA, tak se podívejte na REPORT od našeho šéfredaktora Alexe.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.