Garrix

Martin Garrix a jeho “oblíbené” boty

Nějaká zaměstnání vyžadují rozhodně kvalitní obuv. DJing k nim patří také, tedy pokud nejste tyDi nebo Fatboy Slim, kteří hrají na boso. Jaké boty má kdo oblíbené? Lépe – jaké boty má rád Martin Garrix?

Garrix – Nike nebo Adidas?

Cestování, cestování a zase cestování. DJs toho opravdu hodně “našlapou”, a to každý den. Běhání na letišti, skákání na stage, k tomu ještě všude různé povrchy – to by poslalo na ortopedii kdekoho! Je tedy důležité mít nejen lehké kufry, nebo nejlépe žádné, ale nemít na nohách kanady, nebo sandály.
Martin Garrix je velký fanoušek značky Nike. Complex si Garrixe pozval do Flight Club NYC aby mu pověděl o jeho oblíbených párech, kterými jsou například i Free RN Flyknit nebo Air Max Zero.

Ačkoliv zatím nemá tak velkou kolekci jako třeba Steve Aoki, tak jsou boty rozhodně součástí jeho image a dokonce i osobnosti. Takže pokud chcete vědět, co vlastně nosí na nohou někdo jako právě superstar Martin Garrix – mrkněte na video níže.
My si zatím půjdeme vyčistit a nazout svoje Adidasy. Proč? Protože víme, že tohle byla jen zaplacená reklama a Martin má ve skutečnosti svůj botník plný párů řady Superstar.

zdroj: youredm.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.