Maarten Vorwerk vydal knihu obsahující 156 exkluzivních tipů pro producenty

Kniha obsahuje tipy, které Maarten Vorwerk postoval na svůj Facebook každý týden poslední 3 roky.

Holandský producent Maarten Vorwerk, pravděpodobně nejznámější ghost producent vůbec, má na svědomí několik nejznámějších tracků v historii taneční hudby. Jeho diskografie činí více než 400 tracků a za poslední dekádu pomohl svými skvělými tracky nastartovat kariéru mnoha DJům.

V lednovém rozhovoru pro server We Rave You se Maarten Vorwerk nechal slyšet, že jej vlastně ani nikdy nelákalo být DJem. Raději prý vždy pomáhal začínajícím DJům se prosadit. K tomu má dopomáhat také jeho nová kniha, která obsahuje 3 roky Vorwerkových produkčních tipů. Zakoupit ji je možné jak v podobě e-booku, tak fyzickou kopii a je k dispozici u většiny běžných mezinárodních prodejců, jako např. Amazon. Přímo v Česku zatím k zakoupení není.

U příležitosti vydání Maarten řekl:

“V březnu 2014 jsem na Facebooku zahájil svůj týdenní blog #Vorwerk #TipOfTheWeek.
Prostřednictvím těchto tipů jsem chtěl poskytnout všem znalosti, které potřebují, aby se stali lepšími producenty a dát jim lepší pohled na hudební průmysl. Za poslední 3 roky jsem napsal 156 tipů a všechny dohromady jsou v této knize.
Všechny tipy jsou určeny k tomu, aby vám pomohly. Mají za cíl zlepšit vaše mixovací schopnosti, nabídnout různé přístupy ke stejnému problému, udělat z vás lepšího producenta a upozornit na některá obchodní úskalí, která byste měli vědět. Nezáleží na tom, jestli jste začátečník nebo zkušený veterán, tahle příručka je užitečná pro každého.”

Tenhle kousek by rozhodně neměl chybět v knihovně žádného DJe, takže neváhejte a objednejte si jeden např. v oficiálním Maartenově eshopu.

Maarten Vorwerk

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.