#MYDAY

HeartBeats & Crushers – #MYDAY (feat. Ellenah)

#MYDAY! To je spojení dvou producentských a djských dvojic pocházejících z Brna – Crushers a HeartBeats. Ve spolupráci s úžasnou zpěvačkou Ellenah vznikl song, který se okamžitě stal mezi posluchači oblíbený.

Duo Crushers se věnuje převážně stylům groove house, tribal a progressive house. Kombinují komerční melodie a vokály s méně známou produkcí, kterou se tak snaží dostat do povědomí lidí. Věnují se také vlastní produkci, jejich bootleg na track Fire Higher podpořil i samotný autor originálu Matt Nash. V létě loňského roku spolupracovali na propagačním videu Aqualandu Moravia, které má v současné době téměř milion zhlédnutí. V současné době jsou rezidenti v novém brněnském klubu Watt, pravidelně se objevují v SONO Centrum a dalších klubech v Brně i mimo něj.

HeartBeats začali s vlastní produkcí ke konci roku 2015. Jejich pilotní singl “Paradise” se umístil na 5. místě v Hypeddit Top 100 Charts. Mezi jejich další hity patří např. “Courage” a “Armagedon”, které získaly feedback od mnoha zahraničních jmen jako Delayers, Kevu, ANG, TWIIG, SaberZ, Maurice West anebo internetového serveru We Rave You. V Čechách jejich produkci podporují významná jména např. Audiorockers, Richard Reynold, Manene a mnoho dalších. Stejně jako Crushers mají rezidenturu v brněnském klubu Watt a působí v dalších klubech po celé republice.

V srpnu letošního roku budou Crushers i HeartBeats účinkovat na největším beach open air festivalu v České republice – Findlandia Mácháč, kde představí svůj společný hit #MYDAY. Singl se během jediného týdne dostal na 20. místo v iTunes Store v kategorii “Taneční hudba” a do TOP 100 mezi všemi žánry.

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.