Pendulum

Pendulum odehráli první živé vystoupení od roku 2012

A u jednoho vystoupení Pendulum rozhodně nezůstane, jen do září jich mají naplánováno dalších 13!

Stalo se to, o čem posledních pět let snilo mnoho fanoušků po celém světě. Minulý víkend měli návštěvníci festivalu UltraKorei exkluzivní možnost být svědky návratu seskupení na pódium. A byl to návrat ve velkém stylu.

Pendulum v roce 2012 oznámili, že na blíže neupřesněnou dobu končí s živými vystoupeními. Frontman Rob Swire se v té době rozhodl věnovat svému nově vzniklému projektu Knife Party. El Hornet se však rozhodl původní odkaz zachovat a nadále vystupoval po světě alespoň jako “Pendulum DJ set”. Takto jste jej mohli slyšet například v roce 2015 na festivalu Beats for Love v Ostravě. Nicméně mezi fanoušky panovala obecná shoda o tom, že živá vystoupení Pendulum zkrátka mají větší grády.

Jiskřičky naděje se začaly objevovat již v roce 2015, kdy měl na Ultra Music Festivalu v Miami Rob Swire dvojité vystoupení v jednom, z poloviny jako Knife Party a z poloviny právě jako Pendulum. O něco později pak Ultra oznámilo to, na co všichni čekali – Pendulum se vrátí k živému vystupování na Road To Ultra v roce 2017. Počínaje 10. červnem měli Pendulum na léto naplánováno celkem 14 živých vystoupení napříč Evropou a Asií. Zajímavé pak bezesporu je, že není v plánu ani jedno vystoupení v Americe, ať už severní či jižní, proč tomu tak je však není jasné. Každopádně pokud máte možnost jedno z níže uvedených vystoupení navštívit, neváhejte ani minutu.

Níže se můžete podívat na seznam vystoupení a také na to, jak to vypadalo minulý týden v Korei.

Pendulum

 

@umfkorea_official

Příspěvek sdílený Pendulum (@pendulum),

Zdroj: weraveyou.com, youredm.com

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.