Festia

Festia Open Air – 8. ročník jedinečného denního festivalu již 3. června!

Festival elektronické taneční hudby Festia opět míří do Prahy.

Osmá edice jedinečného denního festivalu se bude konat 3. června 2017 v prostorech kempu Kotva v Praze – Braníku. Organizátoři představili lineup, který skrývá přes 40 Djs na 3 stagiích a dvou afterparties. Lucca, Agent, Golpe, Kaisersoze, Orbith a další.

První tóny žánru techno, house a deep se rozezní přesně ve 12 hodin. Festival končí úderem desáté hodiny večerní a tím se stává jedinečnou akcí daného typu v České Republice. Na celou akci navazuje afterparty, která se bude konat kousek od kempu. Ještě pořád málo techna? Návštěvníci mohou dorazit na další afterparty do klubu Atelier, která začíná v 05:00 ráno.

AFTERPARTY

Hlavní afterparty se bude konat cca 2 km od místa konání festivalu a to v Mayapur Pokojíčku – Mezi Vodami 35, Praha Modřany. Vstupné na afterparty je stanoveno ve výši 70 Kč a bude možné si vstupenku zakoupit nejen v době konání festivalu na pokladně nebo u hostesek, ale také přímo na místě konání afterparty v Mayapur pokojíčku. Cesta bude viditelně označena.

TIMETABLE

Festia

VSTUPNEKY

Vstupenky si může každý návštěvník zakoupit za nejlevnější možnou cenu 150 Kč (Regular) v síti Ticketstream a na všech pobočkách Čedok nebo online ZDE.

Předprodej bude ukončen 2. června 2017 ve 23:59 hod. Vstup 12:00 – 13:00 bude zdarma (netýká se VIP), dále od 13:00 bude možné zakoupit vstupenky na místě za cenu 200 Kč základní vstupné (vstupenek bude dostatek). Své e-tickety přineste ke vstupu vytisknuté pro rychlejší odbavení.

Last Info

Samozřejmostí je také možnost parkování v okolí kempu. V areálu festivalu bude k dispozici i úschovna a šatna po celou dobu konání za 40 Kč.

Kompletní info naleznete ZDE.

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.