Epic Radio

Eric Prydz oznámil návrat EPIC radio

Už jsou to skoro 3 měsíce, co Eric Prydz oznámil, že EPIC radio, si dá “menší přestávku”, ale v létě se vrátí. Ten den je konečně tady!

Samozřejmě fanoušci i občasní posluchači EPIC radio nebyli vůbec rádi, když slyšeli, že nějakou dobu nebudou dostávat svou dávku perfektně vybraných tracků, a hlavně desítek Prydzových nereleasnutých IDček. Eric to vše ale uklidnil a prohlásil, že chce dát své show nový formát, ale že na to potřebuje “pár týdnů”.

Ale teď je zpět! Eric Prydz totiž konečně oznámil dlouho očekávaný návrat na celosvětově vysílané online rádio Beats 1 se svou show “EPIC radio”.

 

Velký návrat EPIC (radio)

Prydzův návrat na Beats 1 je perfektně naplánovaný, a to na dnešek (19.5.2017) v 23:00 Londýnského času (tedy půlnoc našeho času).
Proč je to naplánovaní tak perfektní? Protože hned další sobotu (27.5.2017) bude v Londýně ve spolupráci s THE WAREHOUSE PROJECT a Cream probíhat Prydzova EPIC 5.0! Jako support si k sobě Eric přizve jména jako Weska, George FitzGerald, Cristoph a Kölsch. Celé se to bude odehrávat na stagi, která den poté bude hostit Creamfields’ Steel Yard, takže kvalita techniky je více než zaručena! Ještě aby ne, celý produkční tým slibuje tu nejlepší laserovou live show s tou nejlepší produkcí. Navíc, lístky byly vyprodány během 8 hodin.

Mimoto se tenhle švédský producent a DJ objeví v Londýně i přímo na populárním festivalu Creamfields, kde se to podobnými jmény a hudebními legendami jen hemží. To ale hodně předbíhám, protože Creamfields se koná až 24.-27. srpna.

Alex Key

VJ / Visual Maker / Tech Guru / Motion Designer / Papercut survivor

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.