Daniel David

Daniel David – Sochy v podobě tanečních drog

Moderní umění jde kupředu asi obdobně jako moderní hudba. K moderní době rozhodně patří i drogy a Daniel David nyní vytváří svá díla v podobě tanečních drog.

Daniel David – Drogový Michelangelo

Ať už máte na drogy jakýkoliv názor, je nutné si uvědomit, že drogy (bohužel) již několik dekád patří ke klubové kultuře. Ačkoliv je jasné, že ne všichni fanoušci taneční hudby holdují “požitku” z tanečních drog, tak je také jasné, že ti ostatní si od toho nemohou pomoci. Skutečnost, že tyto látky mohou být “říznuty” nebezpečnými chemikáliemi je už velmi dlouhou obavou na poli taneční scény.

Daniel David, který se nazval “Michelangelo of MDMA”, se rozhodl ve svých výtvorech poukázat na rozšířenost těchto drog a vytvořil obrovské sochy v podobě extáze.

 

Mitsubishi, Playboy či Spongebob?

Daniel si dal záležet. Vybral do tohoto projektu velmi známé symboly, hojně používáné na tabletách extáze. Znak Playboy, symbol automobilky Mitsubishi či dokonce logo společnosti Apple. Dané sochy se nyní prodávají v rozsahu £100 – £1000 (cca 3150 – 31500 Kč).

Je to velmi originální pojetí jak poukázat na určitou stránku taneční scény a jak sám Daniel řekl: Mé výtvory rozhodně nijak nemají podporovat užívání extáze. Je to pouze poukázání na kulturu moderní taneční scény.”

zdroj foto: Daniel David Studio
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.