Groove Sound

Groove Sound už tento pátek v Pantheonu

Velikonoční víkend je doslova napráskán akcemi. V Plzni se v páteční večer můžete těšit na akcičku Groove Sound, která nabídne suprové zastoupení české scény.

Groove Sound
Groove Sound by Deadly

Jedna z rezidentních nocí Plzeňského Pantheon music club, která spadá pod vedení DJ, který si říká Deadly Groove. Aktuálně se bude jednat už o čtvrté vydání a kvalita akce se stále zlepšuje.
Je kladen důraz na výběr těch správných DJs a promíchání hudebních žánrů. Projekt byl postaven hlavně na podporu lokálních DJs, kteří neměli možnost se prosadit. Toto pravidlo trvá dál, ale rozšířilo se do oblasti celé republiky s tím, že je lineup doplněm o kvalitní jména české clubové scény. Minule jste si mohli užít Chrise Sadlera, kdo vévodí lineupu tentokrát?

Mejsi, Tess & many more

Deadly Groove si opět pozval DJs z celé republiky. Headlinerské posty jsou tentokrát obsazeny nežným pohlavím. Z Prahy dorazí silné zastoupení a to ve formě rezidentky Retro Music HallMejsi, patřící mezi nejobsazovanější DJanes a z Dance Radia dorazí z éteru dobře známá Tess, která se svojí osobitou show oslovuje široké publikum nejen ve Středních Čechách. Na akci se pochopitelně objeví i rezidenti klubu a celý večer odstartuje James Sunset, po kterém nastoupí talentovaný LYAM.

 

Vstupné? Regulérní!
➥ od 18 let
➥ do 22.hodin – FREE
➥ od 22.00 – 100 Kč

OFFICIAL EVENT: ZDE

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.