Snapchat

Snapchat je nyní 3x mocnější než Twitter!

Facebook, Twitter, Instagram – všechno jsou to společnosti s obrovskou hodnotou. Nyní se ale mezi ně zařadil Snapchat, který např. Twitter předčil svou hodnotou 3x!

Twitter? Nope, Snapchat!

Snapchat jako takový je zavedený jako “kamerová společnost”. Začáteční částky pro nákup akcií začínali na 17$, to je minulost. Dneska cena jednotky vzrostla na 24$ a završila na 25$. Ve větším obráze to znamená přesně to, že “snapový chat” absolutně rozdrtil veškerá očekávání letošního výnosu a to je teprve březen.

Nyní se hodnota společnosti nachází na hranici 33 miliard dollarů! Díky takovéto částce předehnal Snapchat i megalomanský Twitter a nyní je až 3x hodnotnější.

Ale proč vlastně…

…Je to osobní

Nejen, že získáváte live updaty o tom, co dělají naši blízcí přátelé, ale i obrovské hvězdy hudební scény. Záběry z backstage, fotky během tour, videa z domova, to všechno a mnohem víc nám denně nabízejí jména jako Skrillex, Zeds Dead nebo i Tiësto.

Člověk získává i reporty z akcí, kterých se nemůže účastnit a je toho opravdu spousta dalšího.

Snap je perfektním momentem, ve kterém můžete nahrát drop, nebo parádní zážitek a přitom si ho nekazit přílišným vnímáním telefonu.

Snapchat obrovsky vzrostl a bude růst dál, je to in a je to moderní!

zdroj: www.youredm.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.