NWYR

W&W aka NWYR ohlašují návrat k trancu

9.2.2017 byla světu odhalena druhá fáze lineupu na Ultra Music Festival. Jedno z největších překvapení této části lineupu – NWYR, zůstalo poměrně bez povšimnutí, tedy alespoň na chvilku.

W&W = NWYR

Na UMF se letos můžete těšit na několik vedlejších projektů gigantů světové scény. Ferry Corsten (Gouryella), Arty (Alpha 9), Sander van Doorn (P.Haze 1 & P.Haze 2) a spousta dalších vystoupí v Miami pod trancovými aliasy.

Před několika týdny se W&W během oslav Hardwell On Air 300 zmínili o tom, že tvrdě pracují na svém novém aliasu. Další informace také byla, že už mají hotové velké množství novinek. Spousta dotazů od fanoušků společně s otázkou kdo je záhadným “NWYR” v lineupu UMF udělaly své a my nyní už víme, že se jedná o nový trancový projekt legendární dvojice W&W.

Je to obrovská zpráva (nejen) pro trancové fanoušky. My už se nemůžeme dočkat jakou produkci můžeme od nového aliasu slavné dvojice očekávat. W&W vždy patřili k matadorům tech-trancové hudby a jejich vystoupení na Transmission 2010 patří k jasným a nezapomenutelným důkazům.
Nyní již o účelu jejich nového projektu není pochyb a spojitost s novým aliasem napovídá i logo NWYR. Spojení písmen W a Y v daném fontu tvoří WW.

NWYR

zdroj: edmtunes.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.