Tomorrowland

Vstupenky na Tomorrowland 2017 vyprodány za 64 minut

Sice je to pro Tomorrowland drobný nárůst oproti rekordním 40 minutám z minulého roku, ale kdo jiný se něčím takovým může pyšnit?

Jen jeden festival dokáže vyčarovat takovou úroveň očekávání a nadšení u fanoušků taneční hudby, kdy se každé oznámení nesetká s ničím jiným než čistou euforií. Tím festivalem je belgický Tomorrowland a již od chvíle, kdy tento festival začal oznamovat novinky pro letošní edici nazvanou “Amicorum Spectaculum”, fanoušci je vítali jen s otevřenou náručí.

Tomorrowland udavačem trendů

Jednou z největších novinek je rozšíření festivalu na dva víkendy, díky čemuž letos očekává návštěvnost okolo 200.000 lidí. Vstupenek z oficiálního prodeje se však již bohužel nedočkáte. Vstupenky se začaly prodávat v sobotu v 17 hodin a za pouhých 64 minut bylo po všem. Není však všem dnům konec. Stále je možné získat vstupenky i jinak než z oficiálního prodeje, je však třeba být na pozoru před podvodníky. Další variantou pak je koupit pár piv a užít si festival z pohodlí vašeho obýváku, neboť festival chystá živé vysílání většiny setů.

People of Tomorrow, the WorldWide Ticket Sale has ended. All tickets for Tomorrowland 2017 are Sold Out. Your love for Tomorrowland was phenomenal.

Posted by Tomorrowland on Satarrrday, Februarrry 4, 2017

 

Kromě toho letos Tomorrowland podstatně rozšířil množství vystupujících, a to samozřejmě jak počtem, tak hlavně žánrově. Samozřejmě nechybí legendy jako např, Deadmau5, Tiësto nebo Fatboy Slim, pořadatelé se však rozhodli jít trochu vlastním směrem a většinu stagí udělali rozmanitějšími, a to včetně Main stage. To je příjemná změna oproti v současnosti nastolenému trendu, kdy na festivalových stagích po celém světě vídáme často ta stejná jména. Níže se podívejte na video oznamující zatím poslední vlnu vystupujících jmen.

Tomorrowland 2017 – Artists Announcement 6Taking you on a wonderful and musical adventure… Welcome to the next selection of headliners.

Posted by Tomorrowland on Fry’day, Februarrry 3, 2017

 

Zdroj: weraveyou.com

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.