www.top100djs.cz

www.top100djs.cz – dobro či zlo pro českou scénu?

Taky už jste o tom slyšeli? Objevila se nová webová stránka www.top100djs.cz, na které se dá hlasovat o nejlepších DJs České republiky.

www.top100djs.cz

Názory jsou zatím všelijaké. Pravdou ale zůstává, že žebříček nabízí spoustu více či méně známých tváří české scény a určitým způsobem nabízí možnost seřazení DJs dle oblíbenosti u publika. Spousta z vás si ale jistě vzpomene na to, jak to v posledních letech vypadá se žebříčkem DJMag a určitě taktéž vzpomenete na to, že tento světový žebříček se stává bojištěm o získání co největšího počtu “lajků”.

Boj o lepší pozici? Možná ne.

Toto hlasování by každý DJ mohl brát jako skvělou šanci se zviditelnit, ale už se objevily i názory, které se postavily proti tomuto hlasování. Naše očekávání by bylo, že se něčeho takového dočkáme od méně známých DJs, ale opak je pravdou.
Byli to totiž Audiorockers, kteří vystoupili proti www.top100djs.cz

Na jedné straně se tedy objevují názory o tom, že je skvělé seřadit oblíbenost českých DJs, ovšem na straně druhé se podobně jako Audiorockers řadí DJs s názorem, že dané hlasování spíše uškodí vztahům mezi DJs a utvoří nepříjemné rozdíly.

Je to nutné?

Je opravdu nutné, aby česká scéna měla svůj vlastní žebříček? Je na to česká scéna dostatečně zralá a nevyvolá to spíše zbytečnou soutěživost mezi DJs či jejich fanoušky?
Nebo by snad bylo příjemné zjistit, komu na umístění záleží nejvíce či komu fanoušci věří nejvíce? I když jsme ve věčně závistivé ČR?
A dá se vůbec věřit objektivitě samotného webu?

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.