Sestry NERVO vstoupily do nového roku s obrovským překvapením

Australské sesterské DJské duo známe jako NERVO se do nového roku pustili s obrovským překvapením. Není to žadné nové turné či oznámení alba, ba naopak, na svém Instagramovém profilu zveřejnily, že jsou obě těhotné.

 “HAPPY NEW YEAR from the tubby twins and our soon to arrive – baby PLUS ONE’S WHAAAT!!! Yes, we are both expecting!! Wishing everyone a fabulous, safe and happy 2019. 2018 was good to us! Truly feel so humbled by the journey and of course the continued support we receive from our friends, fam and ofc #NERVOnation. Let’s do this 2019 – we’re ready for the challenges, the lessons and the memories”.

“Šťastný nový rok od baculatých dvojčat a našich potomků kteří jsou na cestě – Ano, jsme obě těhotné! Přejeme všem báječný, bezpečný a šťastný rok 2019. Rok 2018 byl pro nás výborný! Opravdu cítíme obrovskou pokoru a samozřejmě i trvalou podporu, kterou dostáváme od našich přátel, fanoušků a #NERVOnation. 2019 jdeme na to – jsme připravené na výzvy, lekce a vzpomínky “

Navzdory této zprávě NERVO odehrály v Asii od 27. do 31. prosince pět termínů, včetně vystoupení v Indii, Číně a Japonsku. Dvojice z Melbourne má také v plánu vystoupit od začátku ledna do dubna po celé střední a jižní Americe, včetně zastávky v Austrálii.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.