Armin van Buuren oznámil datum své největší show

Minulý týden Armin van Buuren oznámil, že se v roce 2019 vrátí do Londýna a přichystá zde svou největší show vůbec. O několik dní později, bývalá DJská jednička odhalila více podrobností o svém vystoupení v hlavním městě Spojeného království, které se bude konat přesně na Velikonoční (Zelený) čtvrtek 18. dubna 2019. Umístění budoucí londýnské show bylo doposud pouhým tajemstvím, ale Armin van Buuren ve středu na Twitteru uvedl, že v londýnské SSE Aréně Wembley odehraje pětihodinový set.

Britští fanoušci trance se již mohou zaregistrovat zde, což už tisíce lidí již od minulého týdne udělalo, když Armin poprvé přinesl informace o návratu do Londýna. Vstupenky na jeho největší vystoupení jsou v prodeji od 30. listopadu. Holandská tranceová legenda je v současné době uprostřed příprav festivalu ASOT900, dalšího milníku na oslavu 900. dílu jeho rozhlasového podcastu A State Of Trance. Ve čtvrtek se chystá oznámit 5. a závěrečnou fázi line-upu pro tuto událost, která se uskuteční 23. února v UtrechtuHolandsku.

Kromě všech příprav na festival ASOT900 se Armin van Buuren chystá tento týden do Asie na Bali, do Bangkoku a dvě edice CreamfieldsŠanghaji a Hong Kongu. Zde najdete úplný seznam nadcházejících vystoupení Armina van Buurena a zároveň se podívejte na jeho poslední tweet o londýnské show níže.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.