Top 5

Top 5 skladeb týdne – 06/2018

Další pondělí znamená i další Top 5! Tentokrát je opět z čeho vybírat a celkově se urodily tracky spíše v pohodovějším tempu. Který nejvíce hodí do pohody vás?

Fedde Le Grand – Bump ‘N Shake (Monsta)

První letošní release Fedde le Granda nám ukazuje trošku jeho oldschoolovou stránku. V novém tracku uslyšíte spoustu prvků, které vám připomenou staré hity jako “Get This Feeling” nebo “3 Minutes to Explain”. To vše ale ve funky modernizovaném kabátu.

Tom Staar feat. Matt Hope – Come Together

Legendární label Axtone se dočkal svého stého releasu a k tomuto výročí si připravil něco speciálního. Emotivní track “Come Together” skvěle navazuje na “Together” od Axwella a Ingrossa, což byl v roce 2005  naopak úplně první track na labelu. Artwork se navíc skládá z fotografií, které poslali fanoušci

Shapeless & Hot Bullet – Tetris

Teď se podíváme do Brazílie na jeden free download. Ústřední melodie ze hry Tetris byla do taneční podoby předělaná mnohokrát, s různými výsledky. Poslední verze od Quintina a Dimtri Vegase s Like Mikem dopadla přímo katastrofálně. Shapeless a Hot Bullet nám ale ukazují, že v jednoduchosti je někdy síla a přinášejí nám povedenou brazilian bass verzi.

Don Diablo – Reflections

Don Diablo nás v minulém týdnu potěšil albem “Future”, kde najdeme celkem 16 tracků. Některé příliš nepřekvapí a přinášejí jeho typický styl, jiné ho však ukazují v novém světle. “Reflections” je jeden z highlightů alba a přináší Diablovu klidnější polohu, kterou jsme mohli slyšet například v jeho editu “Tunnel Vision”.

Nora En Pure – Sphinx

A pohodové tempo si udržíme i u posledního tracku. Nora En Pure opět nezklamala a naservírovala nám další chill house pohodovku. “Sphinx” nám přináší kytarové riffy, smyčce a naprosto pohodové tempo, které je ideální jak na začátek či konec party, tak i před spaním.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.