Hardwell

Hardwell představil své 350. vydání podcastu “Hardwell On Air”!

V roce 2011 Hardwell spustil svoji vlastní rádio show s názvem Hardwell On Air. Ta je vysílaná každý týden v pátek několika radiovými stanicemi. Nyní čtvrtý nejlepší DJ světa představil svou epizodu s číslem 350.

Celá tato epizoda Hardwell On Air se vysílala živě z Amstrdamu, z jednoho známého studia, které patří legendě trance scény Armin van Buurenovi. Ten zapůjčil pro tuto speciální edici studio svému dobrému kamarádovi, se kterým společně hrál na AMF 2017, ve speciálním B2B setu Two Is One. Pro porovnání, Armin má svou vlastní rádio show o několik let déle, poprvé byla vysílána v březnu 2001, což je o 10 let dříve než Hardwell. Minulý víkend měl svojí 849. show, takže brzy můžeme očekávat další narozeniny ve velkém stylu.

V této narozeninové epizodě plné energie nechyběly ani ty největší hvězdy z labelu Revealed: Sick Individuals, Jewelz & Sparks nebo Kura. Všechno to pak zakončil samotný Hardwell. Mohli jsme slyšet několika nových tracků, například duo Sick Individuals představilo nový track “Get Low”, na kterém spolupracovali právě s Hardwellem. Dalším jménem byli Jewelz & Sparks, kteří dodali energickou půlhodinu hudby, představili zajímavý song plný zvuků divočiny s názvem “Safari”, klidnější BigRoom “Shuriken” a jako poslední ID, u kterého ještě nevíme název. Druhou hodinu začal KURA, který oznámil novou kolaboraci s Mr. Blackem, ale zároveň i singl “Thunder”. A to nejlepší nakonec, zároveň i nejdůležitější – samotný Hardwell se ujal posledních 30 minut, aby vše uzavřel. Robbert ukázal hned tři singly, které se chystá vydat. Ve spolupráci s jeho krajanem a zároveň výborným producentem Dr Phunkem chystají track “Take Us Down”. Mimo to se můžeme také těšit na spolupráci s Timmym Trumpetem a Quintinen.

Do budoucna se ke všemu chystá nový sub-label, který bude spadat pod Revealed Recordings. Ještě přesně nevíme, jaký typ hudby na něm bude vycházet, ale můžeme tušit, že se bude zaměřovat na klidnější hudbu, tedy alespoň podle Hardwella, který to ohlásil v jeho druhém podcastu “Off the Record”.

Celý záznam “Hardwell On Air 350” si poslechněte níže!

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.