Jack Ü

Jack Ü je zpět!

Rok 2018 může být zásadním rokem dlouho očekávaného návratu Jack Ü. Mnoho z Vás ví, že spolupráce Dipla a Skrillexe již dlouho nejeví žádné známky života. Díky nedávnému rozhovoru však nyní konečně máme dobrou zprávu pro fanoušky tohohle úžasného DJského dua!

Není tajemstvím, že vztah mezi Diplem a Skrillexem zrovna neprocházel tím nejlepším obdobím. Oba se v současné době zaměřují hlavně na své individuální projekty, Skrillex s novým albem na cestě a Diplo pracuje s americkou hudební skupinou Major Lazer.

Navzdory tomu Diplo v rozhovoru prozradil, jak to vypadá se situací ohledně projektu Jack Ü, a  jeho odpověď byla více než potěšující:  “Skrillex pracuje na novém albu. Myslím, že po tom co ho vydá a také po vydaní nového alba, které připravujeme s Major Lazer, budeme opět tvořit hudbu společně.”

Uvidíme, jakou cestu zvolí: znovu vstoupit do tradiční popové kultury, jak tomu bylo u prvního alba, nebo se rozhodnou pro své oblíbené žánry, které nejsou tolik mainstreamové, a budou realizovat projekt zaměřený na Trap a Dubstep, žánry, které nejlépe vyzdvihly jejich individuální kariéry. Druhá možnost je méně pravděpodobnější než první, ale uvidíme časem, čím nás překvapí.

Zdá se, že se vztah mezi oběma DJs v posledních měsících zlepšil a můžeme být rádi, že po několika výkyvech mezi těmito dvěma skvělými umělci, si opět budeme moci užít kouzlo této velkolepé spolupráce a brzy je snad uvidíme také na nějakém velkém festivalu. Je možné, že se jedná o jedno z exkluzivních představení, které pro nás chystá Ultra Music Festival v Miami, který proběhne v březnu?

Zdroj: ?

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.