Top 5

Top 5 skladeb týdne – 11/2017

Jako každé pondělí, i nyní tu máme Top 5 za minulý týden. Tentokrát to bude docela multižánrové, takže si vybere opravdu každý!

Top 5  11. týdne 2017

High Contrast feat. Boy Matthews – Questions

Král liquid DnB, který se na jaře objeví i v Ostravě, je zpět s novým trackem. “Questions” je skladba s typickým zvukem, na jaký jsem od High Contrasta zvyklý. Ty jsou doplněny chytlavými vokály, které tracku dávají i rádiový potenciál. Fanoušky rovných beatů zase určitě potěší housový remix od Armand van Heldena.

 

Dirty South feat. ANIMA! – I Swear

Australan Dirty South poslední dobou míří svými sety spíše k undergroundu na pomezí techna a čistého progresivu a jeho produkce tomu také odpovídá. “I Swear” se nese přesně v tomto duchu a přináší zasněný progressive s chytlavou hlavní melodií a odpovídajícími vokály. Track navíc netradičně vychází u Anjunabeats.

 

Oliver Heldens – I Don’t Wanna Go Home (Lenno Remix)

Poslední singl Olivera Heldense se dočkal oficiálních remixů, které pokryly hned několik stylů. Ten nejzajímavější přichází od Finského producenta Lenno, který track předělal do discem inspirovaného zvuku, kterým se proslavil.

 

Da Hool vs Jebu – Meet Her at the Love Parade

Tento legendární track od Da Hool byl sice předělán už as milionkrát, ale jen některé verze opravdu stojí za to. Tato tech housová předělávka od australského producenta Jebu je rozhodně jednou z nich. Už skoro rok byla součástí setů Krydera a několika  dalších předních DJs ale až minulý týden spatřila světlo světa pro širokou veřejnost. Track je navíc součástí nové Kryderovy série “Whitelabel”, která nabízí všechny své tracky zcela zdarma!

 

Martin Garrix feat. Dua Lipa – Scared to Be Lonely (Dubvision Remix)

Dalším trackem, který se dočkal remixového balíku, je nejnovější popový track Martina Garrixe, který už určitě znáte ze všech rádií. Remixy opět přinášejí několik různých stylů, které přinášejí track do dosud neprobádaných vod. Nejvíce za poslech stojí rozhodně remix od Dubvision, kteří se tentokrát vzdali nějakých experimentů a přinesli melodický bigroom progressive, kterým se nejvíce proslavili.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.