Top 5

Top 5 skladeb týdne – 09/2017

Devátý týden roku nám opět nadělil spoustu nové hudby a není lehké se v ní vyznat. Proto si poslechněte Top 5 tracků, které by vás mohly zaujmout!

Top 5  5. týdne 2017

Leandro Da Silva – Bring Your Body

Free label Sosumi je opět zpátky s nadílkou free downloadů, tentokrát EP od nadějného Leandro Da Silvy. Ten přinesl energickou tech house záležitost s chytlavým vokálním samplem.

 

Shakecraft & Sirrah Ft. Kinimono – Bad Behaviour

Další track přichází u Spinnin’ Deep a pokračuje ve stejném stylu. Tentokrát s rapovým vokálem, který posunul celý track na další level. Společně s předchozím trackem přochází ve správný čas s přicházejícím jarem!

 

Ilan Bluestone – Malacosta

Stálá tvář labelu Anjunabeats vydává nové EP se dvěma tracky. Od obou dostanete přesně to, co čekáte. Perfektní melodicé tracky balancující přesně uprostřed mezi trancem a progressive housem. Bylo těžké vybrat jen jeden track jako reprezentanta, ale nakonec to vyhrál track “Malacosta”.

 

Fatboy Slim – Where U Iz

Legendární Norman Cook se po delší době vrátil s vlastním sólovým trackem. Ten vás donutí zastýskat si po létu a plážích a zároveň vás nenechá sedět.

 

Tiësto – Ten Seconds Before Sunrise (Moska Remix)

Tiestův dávný domácí label Black Hole má pořád autorská práva na jeho starší tvorbu a plně toho využívá při vydávání nových verzí. “Ten Seconds” najdete původně na jeho albu “Elements of Life” z roku 2009. Moska, kterému před lety i Tiësto pomohl se prosadit, ho převedl do moderního deep house kabátu.

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.