Top 5

Top 5 skladeb týdne – 01/2017

První týden roku 2017 nebyl na nové tracky zrovna bohatý a vybrat Top 5 bylo proto obzvláště těžké. Přesto se však několik zajímavých tracků našlo!

Top 5  1. týdne 2017

Sebjak – Moog

Švéd Sebjak se po letech rozhodl založit si vlastní label s uměleckým názvem Bibliothéque. V pořadí druhým releasem je temný track nazvaný “Moog”, ve kterém skládá poctu stejnojmennému syntezátoru. Perfektní záležitost pro afterparty.

 

Bolier – Ipanema (Marcus Schossow Remix)

Ipanema” byl jeden z nejúspěšnějších tracků na Spinnin’ Records loňského roku a proto není divu, že se label snaží z hitu vytěžit co se dá. Na začátek roku jsme proto dostali už druhý remixový balík. Ten mimo jiné obsahuje i dlouho očekávaný remix, který stvořil švédský zrzek Marcus Schossow. Ten zachoval původní flétnovou melodii a přidal ji nové, hlubší aranžmá. Kromě toho taky vynechal vokály.

 

Luca Debonaire – Walking On Clouds

Luca Debonaire možná není interpret, jehož jméno by vám něco říkalo ale věřte, že se jedná o jednoho z nejprodávanějších houseových producentů loňského roku na portále Beatport. Jeho tracky  většinou samplují starší věci a bazírují na hraně energického future housu a tech-housu. Na začátek roku si ale připravil něco jemnějšího a to pohodový track “Walking on Clouds”, který perfektně zapadá na label Enormous Tunes.

 

Taao Kross & Otto Orlandi – The Primitives

Tito nepříliš známí interpreti překvapili hodně povedenou záležitostí na labelu Garetha Emeryho. “The Primitives” je hodně zajímavou kombinací progressive housu a etnických vokálů u které by byla škoda, kdyby prošla bez povšimnutí.

 

Bastille – Blame (Claptone Remix)

Britská kapela Bastille nikdy nezklamala s výběrem remixérů svých singlů. V minulosti pro ně remixovali mimo jiné Audien, Tiesto, Don Diablo, nebo The Chainsmokers. U jejich nejnovějšího počinu “Blame” se kromě future house remixu, který stvořil Dave Winnell, objevilo i mnohem větší překvapení. Legendární producent Claptone předělal pop-rockový originál do skvělé deep house podoby!

Tak a první díl Top 5 roku 2017 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.