TOP 5

Top 5 skladeb týdne – 46/2016

Týden se s týdnem sešel a přichází další várka toho nejlepšího za uplynulých 168 hodin. Tento týden to bude opravdu pestré, takže dost okecávání a jdeme na to!

Top 5  46. týdne 2016

Regilio – Acid House 

Kryder a jeho free label Sosumi vždy nabízí kvalitu za tu nejvýhodnější cenu – zadarmo! Holanďan Regilio se na tomto vydavatelství objevuje už potřetí, tentokrát s trackem “Acid House”, jehož název je zároveň i výstižným popisem. Jedná se o perfektní poctu syntezátoru Roland TB-303 v groovy progressive podobě.

Junior Jack – My Feeling (Eden Prince Bootleg)

I další top track tohoto týdne je dostupný zcela zdarma! Producent Eden Prince si vzal do parády legendární track “My Feeling” od Junior Jacka. Ve své verzi dává originálu svěží, moderní podobu, aniž by zničil jeho pozitivní energii. Tohle by bylo hřích si nestáhnout!

deadmau5 feat. Grabbitz – Let Go 

O deadmau5ově nadcházejícím albu s názvem “W:/2016ALBUM/”jsme vás už informovali (zde), nyní z něj však přichází první vlaštovka. “Let Go” je kolaborace s producentem Grabbitz a extended verzi vzali kluci opravdu vážně. Jedná se v podstatě o jedenáct a půl minutovou elektronickou symfonii. Pro ty, kteří tak dlouho neudrží pozornost je tu neméně povedená, o pět minut kratší verze.

Prok & Fitch & Green Velvet – Sheeple
Kolaborace britských housových velikánů Prok & Fitch s techno legendou Green Velvet přišla jako blesk z čistého nebe, ale rozhodně nezklamala. Zvláštní syntetický hlas, který si možná pamatujete z “Internet Friends” od Knife Party, a pohodový šlapavý beat dají vaším podrážkám rozhodně zabrat!

Tommy Trash & Nick Catchdubs Feat. Moosh And Twist – OMG

Rodilý Australan Tommy Trash tento týden překvapil novým EP s názvem “Group Chat” obsahující celých pět tracků různých stylů, mezi kterými nechybí kolaborace s A-Trakem, na jehož labelu EP vyšlo. Nejvýraznější skladbou je však kousek s názvem “OMG”, který ukazuje, že i electro house se v roce 2016 dá dělat originálně. Saxofon, rapové vokály, inspirace breakbeatem, devatesátými léty a v minulé dekádě populárním “bloghausem”, to vše se v tomto tracku skloubilo a i když to nevypadá, že by to mohlo fungovat, opak je pravdou!

Našli jste mezi jmenovanými svého favorita? Nebo máte jiný tip? Dejte nám vědět!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.