DJ Snake již podruhé dosáhl miliardy přehrání na Spotify

Po uspešném létě, během kterého DJ Snake vydal spoustu nových songů a zároveň vystoupil na řadě významných festivalů po celém světě, nyní dosáhl dalšího impozantního úspěchu. Francouzský umělec se zapsal do historie, jelikož je teprve pátým umělcem, který dosáhl více než 1 miliardy přehrání na Spotify pro dvě skladby.

DJ Snake nejprve překonal 1 miliardu přehrání na svém světovém hitu “Lean On”Major Lazer a , skladbou, která se stala jednou z nejznámějších elektronických skladeb, které kdy byly vydány. Skladba se rychle stala virálním fenoménem a bezmála rok byla slyšena po celém světě a zcela ovládala hudební průmysl. DJ Snake právě podruhé překročil 1 miliardu přehrání, tentokrát na spolupráci s Justinem Bieberem “Let Me Love You”. Obě skladby sdílejí určité charakteristiky a bez námahy vyvažují elektroniku s popem, takže jejich úspěch není překvapením. Vzhledem k tomu, že Snake nadále dominuje hudebnímu průmyslu, je velmi pravděpodobné, že jeho další miliarda přehrání bude na cestě velmi brzy.

Další interpreti, kteří rovněž dosáhli na hranici 1 miliardu přehrání u dvou skladeb stejně jako DJ Snake, jsou Ed Sheeran, Justin Bieber, The Chainsmokers a Drake.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.