Top 5

Top 5 skladeb týdne – 05/2018

První kulatiny roku 2018 jsou tady! Tentokrát tu své zástupce má hned několik odnoží house music, takže pro Top 5 máte opět z čeho vybírat.

Moguai & Zonderling – Lee

Moguai se poslední rok věnuje hlavně deep a future housu a proto si ze stejné kategorie vybírá i kolaborátory. “Lee” je společným počinem se Zondelringem, který je vždycky zárukou kvality. Celé to vyšlo u Heldeep Records a vybrat si můžete z vokální i instrumentální verze.

Marco V – Chills

Marco V se sice převážně vrátil ke svému původnímu stylu, kterým je trance, ale na pomalejší styly úplně nezanevřel. U Doorn Records vychází parádní tech záležitost “Chills”.  Pokud vám připadá text, který je v tracku přednášen jakýmsi “robotem”, povědomý, poslechněte si začátek “You’re the One That I Want” z muzikálu “Pomáda”.

Axwell Λ Ingrosso feat. Trevor Guthrie – Dreamer (Matisse & Sadko Remix)

Když AxIng po dlouhém očekávání vydali skladbu “Dreamer”, spousta fanoušk byla zklamaná. Verze, kterou kdysi zahráli, byla pryč a dočkali jsme se jen rychlé splácaniny, která byla násilím předělaná tak, aby připomínala “More Than You Know”. Pánové ale veškeré stížnosti fanoušků zcela ignorovali. Naštěstí díky remixům si můžeme původní verzi aspoň částečně připomenout. Matisse & Sadko se ji docela hodně přiblížili.

Dimitri Vangelis & Wyman & Brian Cross & Abel The Kid – Vamos

Pokračujeme v bigroom progressivu a tentokrát tu máme spojení dvou pánů ze Švédska a dvou ze Španělska. Válka severu proti jihu se však nekoná, protože to všem dohromady funguje skvěle. Agresivní groovy drop a epická melodie v breakdownu jsou toho důkazem!

Volac – Russian Style

Na konec trošku zklidníme. Night Bass je label, který patři AC Slaterovi, který prezentoval bass house dávno před tím, než se z něj stal trend. Díky tomu na labelu vychází spousta tracků, které odpovídají jeho původní podobě. Výjimkou není ani nové EP od producenta Volac. “Russian Style” má tak hlubokou basovou linku, že vás na party doslova zadupe do země!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.