top 5

Top 5 skladeb týdne – 03/2018

V třetí Top 5 máme jeden funky song, dvě předělávky starší věcí a dvě české produkce! Kdo vás nejvíce zaujal?

Dannic vs Silvio Ecomo – In No Dip

Veterán Silvio Ecomo vydal v roce 2000 techno skladbu nazvanou “No-Dip”. O 7 let později následoval rework s názvem “In No-Dip”, který byl tehdy jedním z největších hitů Spinnin’ Records. Od té doby vyšlo několik novějších verzí a tu poslední připravil Dannic, čímž oslavil “plnoletost” skladby. Partnerství se Spinnin’ mu umožňuje předělávat starší tracky, což se mu daří výborně.

 

Mercer feat. Ron Carroll – Satisfy

Francouzský Mercer je takový hudební chameleon. Už nám ukázal že umí udělat elektronickou hudbu napříč všemi žánry, od big roomu po techno. U nejnovějšího počinu zabrousil do funky a disco housu. Legendární house vokálista Ron Caroll byl pak pro track logickou volbou.

 

Lazy Jay – Float My Boat (Bougenvilla Remix)

Předělávky tracků z první dekády milénia vycházejí jedna za druhou a i další track mezi ně patří. “Float My Boat” vyšel původně v roce 2009 ale většina si bude pamatovat vokální verzi od Azealie Banks, nazvané “212”. Bougenvilla v nové verzi změnili jen akorát tolik, aby track zněl stále aktuálně.

 

Dua Lipa – New Rules (Jake Haley & Priest Bootleg)

První český zářez tohoto týdne si zasoužili naši staří známí Jake Haley a Priest. Orginální track jsme slyšeli celé léto a podzim a díky této verzi si můžeme tyto dny připomínat až do dalšího léta. Pokud máte rádi melodický future house, je tohle verze přesně pro vás!

 

Victor Tellagio – Bump It Up

A nakonec tu máme prvního čecha, který se objevil na Spinnin’ Records! Mladý Victor Tellagio o sobě dal poprvé vědět, když vyhrál kontest na Mácháč a nyní zaujal sublabel Talent Pool. Pokud máte rádi stálep opulárnější g-house, je tohle přesně track pro vás!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce! Nezapomeňte také odebírat náš Spotify playlist, kde máte všechny tracky ze všech top 5 pěkně pohromadě!

 

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.