Marshmello

Identita Marshmella tentokrát prozrazena magazínem Forbes

Kdo je Marshmello? To je otázka, kterou si celý svět klade nějaký ten pátek. Dlouho se spekulovalo o tom, že by to mohl být Dotcom. A ano, je to opravdu tak, nedávno nám to potvrdil časopis Forbes, když na profilu od Marshmella uvedli jeho křestní jméno a příjmení které je Chris Comstock.

Do světa už vyšlo hodně důkazů, o tom, že by to mohl být právě Dotcom, jelikož mají stejné datum narození, manažera, tetování, hlas i podobný hudební styl. To už by bylo mnoha náhod, nemyslíte?

Minulý rok  jsme mohli vidět velké falešné odhalení, když si Tiësto sundal přilbu na EDC Las Vegas 2016. Uvidíme, zda se dočkáme toho opravdového, když už stejně všichni ví kdo se skrývá pod touto přilbou. Nebo naopak bude Marshmello věrný své masce v  podobě velkého maršmelouna, a nikdy si jí nesundá?

Bez názvu

Marshmello je jedno z nejžádanějších jmen elektronické scény. Je osmým nejlépe placeným djem na světe, jelikož si vydělává 21,000,000$ ročně, v přepočtu cca 460,000,000 kč. O popularitě Marshmelloa svědčí i umístění v žebříčku DjMag na 10. místě, což je výrazné zlepšení o 18. míst oproti loňskému roku.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.