Party na sněhu

Party na sněhu v podání Mixmagu

Outdoorové party máme většinou spojené s teplým počasím a vychlazenými drinky. Poslední dobou je však v oblibě tyto konvence bořit.

Nedávno jsme vás informovali o setu Paula Oakenfolda, který vystoupil na samotném nejvyšším vrcholu světa. Nyní se však podíváme na podobnou akci v podání magazínu Mixmag a vodky Smirnoff.

Klub z ledu?

Obě značky už nějaký ten pátek navštěvují festivaly a další akce se svým konceptem “The Smirnoff House”. Ten prináší slavné DJs a producenty v intimnější atmosféře, než na ostatních stagích. Sety jsou pak zveřejňovány na YouTube kanálu Mixmagu. Poslední vydání však šlo ještě o krok dál.

V rakouském lyžařském resortu Mayrhofen se pravidelně koná multižánrový festival s názvem “Snowbombing”. Ten se mezi lyžaři a turisty těší velké oblibě. Letos zde vystoupila spousta špiček ve svých žánrech. Například Chase & Status, britský rapper Giggs, dnb legenda Andy C, nebo pro změnu legenda house music Marc Kinchen aka MK. U celého dění nechyběli právě ani Mixmag a Smirnoff.

Ti totiž přišli se “Smirnoff Arctic Disco”, což je vydání výše popsaného konceptu, které se celé odehrává v iglů kompletně postaveného z ledu! Nevím, jak bylo možné udržet teplotu, aby DJ zařízení bylo schopno fungovat a dům se zároveň nezačal rozpouštět, ale podařilo se to. Videa navíc ukazují, že atmosféra byla opravdu neopakovatelná! Vzhledem k tomu, že u tohoto setupu by hláška “zboříme celý klub” mohla být doslovná, nesly se sety v iglů v pohodovějším tempu. Na YouTube je zatím zveřejněn set housových hvězd Gorgon City a turntablisty DJ Yoda. Obě videa si můžete pustit pod článkem.

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.