Top 5

Top 5 skladeb týdne – 15/2017

Co by to bylo za pondělí, kdybychom si nezrekapitulovali to nejlepší za minulý týden? Najdete i vy svého favorita v dnešní Top 5?

Top 5  15. týdne 2017

Dimitri Vangelis & Wyman – Legacy

Dimitri a Wyman na svém labelu Buce chrlí jeden kvalitní track za druhým, nyní přišel čas na jejich vlastní dlouho očekávaný track s názvem “Legacy”. Skladba nám ukzuje, že melodický big room progressive ještě nevymřel a má stále na scéně své místo (I když jiné duo s členem jménem Dimitri se nás snaží přesvědčit o opaku).

 

David Tort, Markem & Yas Cepeda feat. Ella Loponte – Strangers 

Tiëstův hlavní label Musical Freedom se zaměřuje vždy na styly, které jsou aktuálně populární a proto se Tijs rozhodl ukázat i svou druhou tvář a přišel s labelem AFTR:HOURS, který se nebojí ani undergroundových žánrů. Nejnovější release má na svědomí ostřílený veterán ze španělska David Tort společně s producenty Markem a Yas Cepeda. Jde o skvělý plážový housík s mluveným textem, popisujícím ráno po párty.

 

Tom Swoon & Teamworx – Atom

V roce 2012 předělali italové Nari & Milani osmdesátkový hit “Let Your Body Learn” a celému projektu dali jméno “Atom”. Takto vznikl jeden z největších EDM hitů všech dob. O pět let později si polský producent Tom Swoon a duo Teamworx z Izraele řekli “We need to go deeper!” a předělali i tento track. Spousta prvků z tracku byla zachována a byly jen předělány do nové podoby, což jen dokazuje, jak nadčasový “Atom” byl.

 

JP Candela & Robbie Rivera – Morenita (Simon Kidzoo & Mike Mendo Remix)

Na tento track jsme čekali skoro rok, ale stálo to za to! Simon Kidzoo a Mike Mendo vytvořili orgasmickou kombinaci pro každého fanouška tribal housu. Bubny vás nenechají v klidu, vokály perfektně doplňují celou atmosféru. Co více od tracku potřebujete? Pokud máte raději piáno, než bubny, pak sáhněte po original mixu!

 

Gorillaz feat. Jehnny Beth – We Got The Power (Claptone Remix)

Nové album Gorillaz je na spadnutí a první vydané singly se už dočkaly prvních oficiálních remixů. Jeden z nich má na svědomí housový mág Claptone, který dal tracku perfektní disco feeling. Určitě ale koukněte i na ostatní remix, protože každý z nich je něčím jedinečný!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.