Top 5

Top 5 skladeb týdne – 07/2017

Uplynulý týden nesl šťastné číslo sedm a my se podíváme, jak šťastný byl na novou elektronickou hudbu.

Top 5  7. týdne 2017

Regilio & Simon Kidzoo – That’s the Way

Dva producenti, kteří se začínají více a více vrývat do naší paměti skvělými tracky, se rozhodli nás potěšit free downloadem! “That’s the Way” je předělávka stejnojmenného hitu ze 70. let od KC & the Sunshine Band, který nyní uslyšíme v moderní podobě na pomezí tech-housu a progressive.

 

Chocolate Puma x Pep & Rash – The Stars Are Mine

Od této kombinace byste možná očekávali nějakou tribální nebo future housovou řežbu, ale opak je pravdou. Jedná se o velmi pohodovou záležitost, která skvěle zapadá na label Spinnin Deep.

 

Sub Focus feat. Stylo G – Lingua

Drum and bassová stálice Sub Focus chystá nové album a “Lingua” je už několikátou ochutnávkou. V tomto singlu kombinuje prvky drum and bassu s trapem a reggae vokály od Stylo G.

 

Grum – Shout

Progressive mistr Grum je jednou ze stálic labelu Anjinabeats. Jeho fanoušci už dlouho očekávali vydání jeho fenonenální předělávky “Shout” od Tears for Fears. Nyní jsme se už konečně dočkali a můžete ho zařadit do svých setů a playlistů.

 

David Fesser vs. Havoc & Lawn – El Mohán

A top pětku zakončíme dalším free downloadem. Interpeti tohoto tracku vám možná nic neříkají ale David Fesser má na svědomí track, který editoval samotný Fatboy Slim a Havoc & Lawn vydali předchozí track u labelu Sosumi. Jejich společný počin “El Mohán” ukazuje, že s nimi v budoucnu máme určitě počítat!

Další díl Top 5 je za námi. Nezapomeňte, že zítra vás opět čeká další hlasování o nejoblíbenější track minulého týdne na naši Facebook stránce!

Hlavkus
  1. DJ / Podcaster / Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.