Swedish House Mafia

Swedish House Mafia je zpátky! Nejspíše vystoupí na Ultra 2018!

Tento rok je tomu přesně dvacet let od prvního ročníku Ultra Music Festivalu v Miami. Pořadatelé nás už naladili na to, že se máme těšit opravdu na spoustu překvapení! Lidi na to velice dobře slyšeli a už stihli vykoupit všechny základní vstupenky. K dispozici už jsou pouze VIP lístky druhé vlny za 1500 $.

O některých překvapeních, jako je například série videí, které se týkají historie Ultra, jsme vám už psali v tomto článku.
Článek

Lineup

Teď se na sociálních sítích objevilo jedno vodítko, které vysvětluje hned dvě hesla z oficiálního plakátu UMF. Pod hesly “Expect the Unexpected” “Special Anniversary Performances” by se mohl skrývat jeden velký návrat. A to sice návrat SHM, neboli Swedish House Mafie. Nasvědčoval by tomu i obrázek, který se před chvílí objevil na jejich facebookovém účtu.

Fotka uživatele Swedish House Mafia.

Zajímavou “náhodou” je taky fakt, že se na instagramu Steva Angella ve stejný moment objevila fotka s popiskem “Just because I can”. Přeloženo, “Protože prostě můžu”
Kdo ví, jaká další zpráva nebo vodítko nás napne zvědavostí, jako struny.

https://www.instagram.com/p/Bf0z7R8B7Xa/?taken-by=steveangello

Nám nezbývá nic jiného, něž věřit, že se nejedná o nějakou klamnou informaci, a že se tohoto obrovského návratu skutečně dočkáme. Nicméně pokud toto představení proběhne, UMF uspokojí opravdu velké množství fanoušků.

 

Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.