Ultra Music Festival

UMF vydává ke svému 20. výročí speciální překvapení

Všichni asi známe UMF (Ultra Music Festival), konající se každoročně v březnu v americkém Miami na Floridě. Je to možná k neuvěření, ale tenhle legendární festival je mezi námi už dvacet let! Za tu dobu se na stageích tohoto festivalu vystřídala jména jako jsou Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buren, Afrojack a mnoho dalších.

Ke dvacátému výročí si pro nás přichystali hned dva dárky! 

Tím prvním je dost velké překvapení, které nikdo nečekal! Jedná se o sérii několika videízatím jsou k dispozici dvě, ale počet by měl dál růst! První video pojednává o začátcích UMF, druhé pak o vzrůstu popularity EDM a také obsahuje mini-rozhovory s jmény jako Hardwell, Tiesto nebo Afrojack. Bohužel finální počet znám není. K těmto videím pak také organizátoři přidali nový web, který se věnuje raritám, které jste mohli vidět na UMF za celou dobu jeho existence.

Z videí musíme uznat, že festival za ta léta ušel opravdu velký kus cesty. Ostatně jako většina vyvíjejících se festivalů.

Druhým překvapením je pak našlapaný lineup UMF, který je obklopen velkou dávkou tajemna. Nad seznamem interpretů, který již nyní obsahuje výše zmíněná jména plus mnoho dalších, jsou totiž pod ikonkou #20yearsofultra bannery s názvy “Expect the Unexpected” “Special Anniversary Performance” a nikdo zatím neví, co se po nimi schovává. Kolují různé zvěsti od speciálního setu členů Swedish House Mafia, až po to, že Armin bude zase hrát vzhůru nohama!

Nám nezbývá nic jiného než počkat do 23. března, kdy festival začíná a popřát pořadatelům minimálně stejně zaplněný parket, jako minulý rok!

Lístky k dispozici zde!

Zdroj: edmsauce.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.