Chemical Brothers

The Chemical Brothers vydávají track ‘No Reason’ s funky videoklipem

The Chemical Brothers minulý týden vydali po více než roce novou hudbu a tou je optimistický singl ‘No Reason‘. Vydání doprovází zábavný videoklip s neonově zbarvenými vojáky, pochodujícími do rytmu.

Zatímco fanoušci stále čekají na zprávu o tom, zda track No Reason bude součástí připravovaného nového alba, nový singl je jistě vítaným návratem. Svým hypnotickým leadem a funky perkusemi si nová skladba zachovává mnoho prvků, které historicky pomohly The Chemical Brothers dostat se před více než dvěma desetiletími na výsluní. Videoklip k tracku zobrazuje postavy, které představují pochod dřevěných vojáků, kteří se pohybují v rytmu na černém pozadí. To vše je však prezentováno skrze funky neonovou čočkou se zelenými, fialovými a růžovými odstíny. I když je celkový koncept poměrně jednoduchý, je efektní a zábavný, přičemž počet tanečníků na obrazovce se znásobí od jediného člena až po více než půl tuctu, kteří se unisono pohybují po obrazovce.

Nový track No Reason a doprovodný videoklip pomáhají nastartovat rušný rok pro The Chemical Brothers, ve kterém se vydají například do kalifornské pouště, aby se zastavili na slavném festivalu Coachella, než se během léta objeví na mnoha vystoupeních po celé Evropě. Zatímco fanoušci očekávají další novou hudbu, duo k tracku No Reason vytvořilo také limitovanou edici červeného vinylu, který bude obsahovat také dříve nevydanou druhou stranu s názvem ‘All Of A Sudden‘ a má vyjít 28. dubna.

Užijte si videoklip k tracku No Reason níže:

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.