Fresh

Jsme zpět! V nové sestavě a Fresh!

Ano, říkáte si správně, že nějakou dobu o nás nebylo slyšet. Ale teď jsme zpět! Ba co víc, jsme zpět v nové sestavě a na nové Fresh platformě – o tom více níže.

OneZoo Radioshow se vrátí již následující pondělí, tj. 16. ledna, a to premiérově na Fresh rádiu. Rádio Fresh začalo vysílat teprve 24. 12. 2022 a jedná se o rádio metropolitní, pro Ostravu, s aktuálním playlistem elektronické hudby. Dává si za cíl posluchače pobavit, informovat nebo jen tak být společníkem v práci, autě či doma. V rámci Ostravy a nejbližšího okolí rádio naladíte na FM 103.6, všude jinde pak na stránce freshradio.cz nebo v appkách pro Android a Apple.

V současné době probíhá zkušební vysílání, ve kterém se ladí softwarová i hardwarová zařízení, dovybavuje se studio, které sídlí v OC Forum Nová Karolina a připravují se jednotlivé pořady vysílání. Předpokládáme, že do konce ledna by vše mělo být hotovo. Určitě nezapomeňte sledovat socky tohoto nového našlapaného rádia: Facebook, Twitter, Instagram a TikTok.

Další novinkou pak je, že se naše OneZoo crew rozšířila o dvě nová zvířata! Vedle standardního inventáře v podobě Hlavkuse a Priesta nově budete v rámci #OZRS za mikrofonem slýchat také Ewu a Lubu DJaye, které můžete také znát z HouseGen Radia. Určitě tak nezapomeňte sledovat socky i našich nových parťáků a slyšíme se brzy!

EWA
Facebook
Instagram
YouTube
Soundcloud

Lubo DJay
Facebook
Instagram
Soundcloud

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.