Artbat

Ukrajinské duo ARTBAT vystoupí už v pátek 1. dubna v EPICu!

Ne, to není apríl! V pátek 1. dubna vystoupí v nejmodernějším pražském klubu EPIC ukrajinské duo ARTBAT. Event přináší EPIC v spolupráci se společností United Music, která startuje novou kapitolu pripravovanou pro rok 2022. Vydejte se na JOURNEY TO TECHMISSION w. ARTBAT už v pátek 1.4.2022!

Ukrajinské producentské duo ARTBAT, Artur a BatishKyjeva, produkuje specifický a nadčasový sound. Jejich tracky „Uplift“, „Planeta“,Upperground“ nebo dnes už klasický hit „Return to Oz“ dlouhodobě ovládají popřední příčky Beatport charts, díky čemuž se dostali mezi nejprodávanější interprety taneční hudby na světě. V minulosti získali řadu ocenění – stali se MIXMAG stars nebo také objevem roku 2019 podle Ibiza DJ Awards. Dlouhodobě je podporují největší hvězdy elektronické scény – Solomun, Maceo Plex, Tale Of Us, Pete Tong či Richie Hawtin – ti všichni mají v tracklistech produkci ARTBAT.

Jejich bezpochyby nejikoničtějším trackem je remix skladby „Return to Oz“ od německého písničkáře Monolinka. Set ARTBAT pro Cercle natáčený v Rio de Janeiru má k dnešnímu datu na YouTube více než 22 miliónů shlédnutí. Roky tvrdé práce ve studiu, vydávání skvělé muziky a budování klubové scény v Kyjevě se ARTBAT zaručeně vyplatily. Vystupují na velkých stagích prestižních světových akcí jako jsou Tomorrowland či Awakenings nebo také ve známých klubech jako DC10 na Ibize nebo WatergateBerlíně.

Už v pátek 1.4.2022 vystoupí ARTBAT v nejmodernějším pražském klubu EPIC. Spolu s nimi se představí vynikající rakouský techno producent Phillip Straub. O warmup se postará ProggyBoy a noc bude uzavírat talentovaný mladík Dominik Gehringer. Vstupenky koupíte na https://tickets.epicprague.com/

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.