Hardwell

Hardwell se vrací! Na Ultra Miami zahraje closing set

Podle článku magazínu Billboard se Hardwell vrátí ze své pauzy closing setem na Ultra Miami 2022. Čtyři roky poté, co oznámil přestávku ve vystupování a produkci, se holandský DJ – vlastním jménem Robbert van de Corput – údajně chystá zakončit třídenní festival coby “speciální host” v “závěrečném slotu na hlavní stage ve 21 hodin. v neděli 27. března.” Hardwellův manažer a také mluvčí společnosti Ultra však odmítli tuto fámu komentovat.

Magazín Billboard také cituje zdroje, které tvrdí, že producent “bude na letošním festivalu debutovat s novou hudbou a že jeho nový zvuk je odchylkou – nebo evolucí – od jeho předchozí, komerčně zaměřené práce.” Uvádí také, že Hardwell jednal s pořadateli Ultra o “comebacku s novou hudbou” už v roce 2020, před jeho zrušením kvůli pandemii COVID-19.

Ultra Miami Festival (UMF) se koná v Bayfront Park již tento víkend 25. až 27. března a představí sety Davida Guetty, Tiësta, Alessa, Martina Garrixe, Kyga, Armina van Buurena a mnoha mnoha dalších.

Tyto poslední zprávy o Hardwellově návratu přicházejí pět měsíců poté, co se uskutečnilo jeho překvapivé vystoupení na ADEAmsterdamu během showcase jeho vlastního labelu Revealed Recordings. V září loňského roku si fanoušci na malé párty s Ran-D také všimli Hardwella na pódiu, čímž podnítili zvěsti o blížícím se comebacku.

V loňském roce, po deseti letech vysílání a 500 pořadech skončila dlouhodobá Hardwellowa radioshowHardwell On Air. Jako náhrada byl spuštěn nový 24/7 livestream labelu Revealed Recordings na YouTube. Ve stejném měsíci také vydal retrospektivní kompilaci svých nejúspěšnějších tracků, jež nese název ‘The Story of Hardwell‘.

Zdroj: djmag.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.