Drowning

Aviciiho ikonický remix na Arminův track Drowning slaví 11 let

Avicii (vlastním jménem Tim Bergling) byl nejen skutečným hudebním průkopníkem, ale během své krátké doby mezi námi také vizionářem všeho, na co je dnes taneční scéna zvyklá. Tento švédský DJ a producent po sobě zanechal trvalé dědictví s každou svou skladbou. Jasnou reprezentaci toho, čeho v komunitě elektronické taneční hudby dosáhnul. Ikonické taneční hymny jako “I Could Be The One” a “Wake Me Up” byly jen pouhým zábleskem Aviciiho hudebního génia. Nedávno totiž oslavil již 11 let jeden z jeho remixů, který dost možná unikl mainstreamovému povědomí. Řeč je samozřejmě o Aviciiho provedení tracku “Drowning” od Armina van Buurena.

Avicii povýšil již tak obrovský hit do ještě větších výšin a zajistil, že jeho charakteristický klavírní progresivní housový styl bude na předním místě a na oplátku naláká posluchače na ty nejemotivnější, ale zároveň euforické zvuky. Skladba, která je zcela určitě na samém vrcholu Aviciiho kolaborací, byla navíc umocněna výraznými vokály zpěvačky Laury V a mistrovské dílo bylo dokonáno. Pravděpodobně jeden z nejemotivnějších remixů švédské ikony, každý hudební prvek byl implementován do maximální dokonalosti .

Nadčasový v každém smyslu, na 11. výročí tracku “Drowning” (Avicii Remix), se nemůžeme ubránit emocím a nostalgii ze všeho, co tento legendární umělec mohl nabídnout, a na oplátku můžeme jen vzdát poctu této ikonické skladbě a geniální mysli za ní. Aviciiho přístup k hudební produkci byl něčím neobvyklým a navzdory úspěchu některých jeho největších hitů, právě jeho remixy, jako je tento, naznačují celkovou hudební zdatnost tohoto mnohostranného umělce. Nezapomeňte s námi zavzpomínat a níže si připomeňte Aviciiho remix skladby “Drowning” v celé jeho kráse.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.