Swedish House Mafia

Nová kolaborace Swedish House Mafia & The Weeknd vyjde údajně již tento týden

Čekání je u konce! Všichni tři členové Swedish House Mafia potvrdili, že jejich všemi očekávaná kolaborace s The Weekndem, která nese název ‘Moth To A Flame‘, vyjde již tento týden.

Zmínky o songu ‘Moth To A Flame’ se na Instagramu objevují již nějakou dobu, vůbec poprvé se o něm zmínil právě sám The Weeknd v září tohoto roku a nepřekvapivě zažehl hudební průmysl očekáváním a vzrušením. Přesné datum vydání tracku nebylo dosud stanoveno, nyní už ale víme, že by měl vyjít tento týden. Nejnovější upoutávka rozhodně neprozrazuje příliš mnoho, ale můžeme říci, že Švédové pokračují ve své cestě temnější produkce a vysokoprofilových kolaborací, jakými byli skladby ‘It Gets Better‘ a ‘Lifetime‘ s Ty Dolla $ign a 070 Shake.

The Weeknd také odhalil, že Swedish House Mafia byli jednou z inspirací pro jeho další studiové album, které je téměř hotové a před finálním vydáním je potřeba udělat již jen několik málo posledních úprav.

Vzhledem k tomu, že vokály jsou v upoutávce dostatečně zkreslené, nemůžeme přesně říci, jak to všechno bude znít, každopádně trailer klasicky působí záhadně. Na finální vydání si budeme muset počkat, ale naštěstí nebude dlouho trvat, než se dostane do našich rukou. Do té doby sledujte teaser níže.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @swedishhousemafia

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.