Hey Brother

Aviciiho ikonický track Hey Brother slaví 8. narozeniny

Avicii za sebou zanechal trvalé dědictví jako nikdo jiný a zajistil, aby vzpomínka na něj přežívala prostřednictvím mistrovských děl, kterými nás všechny požehnal. Když švédská ikona v dubnu 2018 odešla, fanoušci a kolegové umělci už nemohli být svědky mistra v práci a místo toho se jeho hudba stala jakýmsi nostalgickým prvkem, který nám pomáhá udržet Aviciiho v našich myšlenkách. Dnes si připomínáme 8 let od vydání “Hey Brother“, cross-over singlu, který se proměnil v nadčasovou klasiku, a nemůžeme se ubránit pocitu nostalgie.

Avicii, známý a oblíbený pro skladby jako “Wake Me Up“, “Seek Bromance” a “Levels“, za sebou zanechal katalog hudby, který již dávno dosáhl statusu věčnosti. “Hey Brother”, spadající do stejné kategorie, skladba, která se stala poněkud kontroverzní ohledně směru zvuku zvoleného Aviciim, však předvedla genialitu jeho výjimečné mysli. Slavíc v těchto dnech 8 let od vydání, nadčasová skladba s prvky heavy country, westernu a blues, potvrdila Aviciiho hudební zdatnost, protože veškeré pochybnosti kolem “Hey Brother” byly následně umlčeny jejím úspěchem.

Tak všestranný, jak jen může kdokoli v odvětví elektronické taneční hudby být, Avicii svou tvorbou stanovil svůj status jednoho z největších ambasadorů EDM. U příležitosti 8. výročí jedné z nejvlivnějších skladeb švédské legendy bychom rádi vzdali poctu skladbě “Hey Brother” a Avicii je navždy v našich myšlenkách. Připomeňte si níže tuto ikonickou skladbu, protože je více než jisté, že Avicii nikdy nezmizí do tmy.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.