Blackout: španělští Dok & Martin v Praze!

Španělské duo Dok & Martin, to je něco, co se dá nazvat pořádným technem. Brzy zavítají do Prahy, aby odehráli 90 minutový set na klubové akci Blackout Events na pražském Žižkově.

Blackout events

Dok & Martin (Victor Salvador and Adrian Martinez) získali věhlas svou kvalitní techno produkcí a výraznými DJ sety. Během několika uplynulých let ovládli klubovou scénu na severu Španělska svými výraznými sety plnými nevydané vlastní hudební produkc. Během jejich setů z nich doslova srší jedinečná energie a je znát i jejich pevné pouto s tanečním parketem. Jejich produkce pravidelně útočí na špičky techno hitparád s tracky vydávanými pod renomovanými mezinárodními labely, jako Codex, Set About, AnalyticTrail, Say What, Orange Recordings, Phobiq, a Form. Jejich tvorbu mohli slyšet i diváci největších hudebních eventů, mimo jiné Awakenings, Medusa nebo Tomorrowland v setech světových DJs.

Blackout

Golpe & Dobi

Místní podporu zajíšťují známí a oblíbení DJs Golpe/Broken Robot a Dobi, společně s rezidenty Blackout crew – Rado Van Bee, Malefic, Marc Tatossian, Chorche Klär a Imperial.
Lze tedy očekávat dobře gradující a našlapaný techno večer, který skončí, až dojdou všem síly a na který budete ještě chvíli vzpomínat.

Událost můžete nalézt přímo ZDE.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.