Vibe Club v Brně: club, zahrádka, loď

Klub VIBE patří k naprostým stálicím na brněnské klubové scéně. Legendární menší klub, ve kterém už se toho za poslední roky událo opravdu hodně.

VIBE = letní program

Vedení klubu na nic nečekalo a jakmile to bylo možné, tak přes letní sezónu připravilo naprosto skvělý program, který se odehrává jak přímo v klubu, tak ale i před ním, na proslulé klubové zahrádce.
Stačí se podívat na několik posledních víkendových akcí a člověk si může být jistý tím, že se jedná o skvělé místo.

VIBE garden

Tento pátek se například můžete těšit na speciální live vystoupení v podání elektronického projektu UNDER PRESSURE kombinujícího pořádnou nálož house music s hrou na africké, arabské a latinoamerické perkuse, přímo v centru historického štatlu pod širým nebem! Zní to dobře?
Tak v pátek odpoledne zadejte do navigace VIBE zahrádku a užijte si super večer v podání Under Pressure, ProggyBoy a Murat Dadak
Po 22:00 je zavelen přesun do klubu, kde bude jejich live set pokračovat na lounge stage společně akcí ► PRESS PLAY
May be an image of 1 person and text that says 'vibe garden UNDER PRESSURE LIVE PROGGYBOY MURAT DADAK 07 23 2021 VIBE CLUB'

 

GOOD BOAT ONLY

Koncem července se můžete těšit i na jedinečnou party na lodi. Jediná VIBE plavba tohoto léta uvítá 140 z Vás, kterým bude zprostředkován unikátní nejen hudební zážitek. Jeden bar na terase, druhý v podpalubí, minimal light design. Za pultem čtyři djové a poctivá selekce kvalitního housu a techna.

May be an image of text

 LINE UP

  • Dazy
  • Martin Gredner
  • James D b2b Wolf

Vstupenky na tuhle skvělou plavbu můžete sehnat na stránkách SMSticket.
Tím tento příběh ale nekončí. V přístavu bude čekat autobus, který vás zhruba v 11 hodin v noci transportuje přímo do klubu. Tam startuje afterparty, která je pro účastníky GOOD BOAT ONLY ZDARMA a to včetně svozu autobusem!

 

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.