Armin van Buuren oznamuje exkluzivní show v Rumunsku

Armin van Buuren oznámil nadcházející sólo show. Celá show bude v rámci velkolepého nového hudebního festivalu Sound of Bucharest, který se bude konat v Rumunsku. Kdy? Koncem září!

Během tiskové konference v Paláci parlamentu v Bukurešti oznámil generální ředitel ALDA, Allan Hardenberg exkluzivně novou revoluční hudební akci s názvem Sound of Bucharest. Konat se bude dne 25. září 2021 na náměstí Ústavy v hlavním městě Rumunska. Na tento festival byl pozván legendární Armin van Buuren, aby vystoupil po 7 letech před svými fanoušky v Bukurešti.

Legendární Armin van Buuren odehraje v Bukurešti sólovou show

Armin van Buuren, který se již několikrát stal vítězem prestižní ankety DJ Mag, zahájí sérii akcí velkolepou show, která bude letos největší ikonickou samostatnou DJ show v Evropě. Během celé akce odehraje 2 exkluzivní sety ze dvou stagí. Palác parlamentu mu k tomu poskytne malebnou kulisu s živým promítáním show na velkém plátně. Bude se jednat o průkopnickou záležitost zcela nového směru ve spojení hudby a vizuální show.

Armin van Buuren se překvapivě objevil na tiskové konferenci, aby se podělil o své nadšení z této nové éry města Bukurešť. Fanoušci také obdrželi ohromující náhled na to, co přijde v září, s exkluzivním live setem od Armina samotného, ve kterém dost možná zahraje i svou skvělou kolaboraci, na které se podílel spolu s Alessem.

Sound of Bucharest

Armin rozhodně nebude jediným, který se v Bukurešti v tomto stylu objeví. Další významní mezinárodní umělci budou v budoucích letech následovat Arminovy kroky na této velkolepé nové hudební akci. Což z ní učiní událost, kterou si nikdo nebude chtít nechat ujít.

Bukurešť jde naproti velkolepým hudebním zážitkům

Akce The Sound of Bucharest se bude konat každý rok počínaje zářím 2021. Představí fenomenální tvorbu v souladu s kvalitou akcí, které ALDA představila v předchozích desetiletích. Bude se jednat o jednu z velkolepých akcí, které mají být v Rumunsku oznámeny pod společností ALDA, stejně jako vysoce očekávaný SAGA Festival, který bude letos probíhat rovněž v září, a to mezi 10. a 12. zářím v Izvor parku v Bukurešti.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.