David Guetta prodává byt v Miami za 14 milionů dolarů

Svět není zvlástní, když DJs jako David Guetta žijí v honosných bytech nebo sídlech a prodávají je za ještě honosnější ceny.

V květnu Alesso prodával své sídlo v Los Angeles za neuvěřitelných 6,495 milionu dolarů. V lednu byl také zakoupen hrad, který používal Avicii  k produkci alba  „TIM“,  za 4 miliony dolarů. Steve Angello prodával svůj domov v Los Angeles Calvinu Harrisovi  za skvělých 5,045 milionu dolarů. Ten stejný dům později prodal Charli XCX za 5,1 milionu dolarů. Nyní prodává svůj byt v Miami i David Guetta.

David Guetta žije ve svém bytě v Miami od roku 2018

Byt, který se nachází v 37. patře 5hvězdičkového hotelu Setai,  je pro něj domovem od roku 2018. V daném roce jej koupil od miliardáře Richarda LeFraka za 9,5 milionu dolarů. Nyní se prodává za 14 milionů dolarů, což z něj právě teď činí nejdražší byt na prodej v této luxusní budově.

Zajímavostí je, že potenciální kupci mají rovněž možnost zaplatit v bitcoinech nebo ethereu. Výhledy na město, pláž a moře, zahrnuje tři ložnice, z nichž každá má koupelnu, motorizované stínění, zábal kolem balkonu a mnoho dalšího.

Vzhledem k tomu, že je umístěn v hotelu (kde byste mohli za počáteční cenu vydělat 550 $ za noc, přičemž výdaje jdou do 1000 $), získávají obyvatelé přístup ke všemu vybavení v hotelu. A to včetně bazénů, barů, tělocvičny a mnoho dalšího. Podle společnosti Mansion Global, Guetta plánoval pronajmout byt po většinu roku. Částky nájmu se pohybovali od 10 000 do 28 000 $ nebo dokonce od 25 000 do 50 000 $ v závislosti na ročním období.

David Guetta má s Miami hodně historie, včetně zahájení jeho streamovací série United at Home. Nakonec se ale rozhodl dát sbohem tomuto zasněnému bytu. Podle stránky na které je byt nabízen (kterou si můžete prohlédnout zde ), byl oficiálně uveden 7. května a v popisu se uvádí, že „nyní si můžete koupit domov této světoznámé hudební celebrity“.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.