Weapon of Choice

Ikonické video ‘Weapon of Choice’ od Fatboy Slima se dočkalo remasteru

Oficiální video k ikonickému tracku ‘Weapon of Choice‘ od Fatboy Slima, britského matadora a hitmakera, se dočkalo remasteru ve 4K.

Je to už dvě desetiletí, co milovaný DJ a producent Fatboy Slim a Bootsy Collins vydali ikonický track Weapon of Choice. U příležitosti 20. výročí bylo na YouTube nahráno původní video v režii spolupracovníka Beastie Boys Spika Jonze ve 4K.

Ve videoklipu si dokonce zahrál Christopher Walken

Video oceněné také cenou Grammy, které je sólovým představením slavného herce Christophera Walkena,  získalo více než 50 milionů zhlédnutí na YouTube. Oliver Maingay z londýnských video specialistů Vanderquest popsal remastering jako „maratonské 18denní VFX sezení“.

Maingay uvedl, že práce zahrnoval od „odstranění obří soupravy používané k létání Christophera Walkena po prázdném hotelu, až po umístěné portrétu Fatboy Slima na prázdnou zeď a několik výměn obličejů mezi hercem a kaskadérem“. Vanderquest doufá, že remaster je „ohromujícím novým remakem jednoho z nejlepších, ne-li, vůbec nejlepšího hudebního videoklipu všech dob“.

Níže si můžete prohlédnout remasterované video „Weapon of Choice“.

Minulý víkend se Fatboy Slim zúčastnil prvních britských zkušebních klubových akcí v Liverpoolu, kde vystupoval po boku The Blessed Madonna, Hot Since 82 a Jayda G.

V březnu také odhalil data svých vystoupení napříč Velkou Británií, která se uskuteční později v tomto roce.

Zdroj: djmag.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.