Pierce Fulton prohrál boj se svými psychickými problémy

Renomovaný producent elektronické hudby Pierce Fulton zemřel ve věku 28 let. Takové prohlášení včera (3.5.2021) zveřejnila jeho rodina.

Psychické problémy

Láme mi srdce, abych se s vámi podělil o to, že Pierce zemřel ve čtvrtek večer po tragickém boji s psychickými problémy,“ uvádí se ve sdělení sdíleném na Twitteru Fultona. Toto sdělení na danou síť poslal jeho starší bratr Griff.

Pierce Fulton byl milován pro svůj jedinečný a povznášející přístup k produkci taneční hudby. Jeho průlomový singl z roku 2015 “Kuaga (Lost Time)“ byl jistým vrcholem jeho kariéry.

„Pierce byl tak neuvěřitelně plný života, lásky a nepředstavitelné kreativity,“ pokračuje prohlášení. „Byl laskavý, starostlivý, přemýšlivý, vtipný a milý. Měli jsme opravdu štěstí, že jsme ho mohli slyšet a vidět. Jediné slovo, které skutečně dokáže popsat jeho schopnosti, je slovo “geniální”.“

Pierce Fulton

Pierce Fulton + Martin Garrix

Fulton spolupracoval s řadou největších hvězd scény elektronické hudby, včetně Martina Garrixe, který se s Fultonem spojil v roce 2018 spojil a po boku člena Linkin Park Mika Shinody vytvořili hit „Waiting For Tomorrow“. V průběhu své kariéry vydal písně na Armada Music, AnjunabeatsMonstercat nebo Potential Fun, kromě mnoha dalších prestižních releasů na poli elektronické scény.

Zdroj: edm.com
ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.