Eric Prydz & Pryda & Cirez D na ARC festivalu

Eric Prydz bude hrát pod všemi svými třemi aliasy na novém festivalu v Chicagu.

Eric Prydz = Pryda = Cirez D

Během jednoho víkendu v září (4. a 5. září) bude v městském parku Union (v Chicagu) debutovat nový multi-stage festival s názvem ARC. V nadcházejících měsících budou oznámeny i další akce, které se v rámci tohoto festivalu uskuteční po celém Chicagu. Mezi umělce, kteří mají vystoupit na ARC festivalu – jehož součástí budou také umělecké instalace a prodejny potravin – je Eric Prydz, který vystoupí pod všemi svými třemi aliasy, Eric Prydz, Cirez D (b2b s Adamem Beyerem) a Pryda. Bude to poprvé, co švédský festivalový král vystoupí pod všemi aliasy na jedné jediné akci.

Lollapalooza Releases Stacked 2018 Lineup Featuring: The Weeknd, Bruno Mars, Jack White, & Arctic Monkeys | Your EDM

ARC festival

Další potvrzená jména jsou např.: Camelphat, Deborah de Luca a Hot Since 82 a mimo další i také Derrick Carter, DJ Heather, Nicole Moudaber a The Martinez Brothers.
Pořadatelé ARC o debutovém ročníku řekli:

„ARC mapuje cestu vpřed pro různá vyznání taneční hudby a nabízí tak potřebnou vlajkovou loď pro Chicago a jasně nastavuje nové datum v mezinárodním festivalovém kalendáři.“

Zájemci se mohou okamžitě zaregistrovat do exkluzivního předprodeje na ARCmusicfestival.com. Regulérní vstupenky budou v prodeji od 15. dubna a různé platební plány a cestovní balíčky budou brzy k dispozici. Eric Prydz také v září zahraje na manchesterském festivalu Parklife spolu s britskou techno legendou Carl Coxem.
Na závěr ještě připomeneme, že v loňském roce Prydz vydal oblíbený ‘NOPUS’.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.