Thomas Coastline

Zemřel Thomas Coastline

Dnešní den začal velmi bolestivou zprávou. Dnes okolo 3. hodiny ranní nás ve věku pouhých 35 let navždy opustil známý český DJ a producent Thomas Coastline, vlastním jménem Tomáš Malina. V minulosti prodělal rakovinu tlustého střeva.

Thomas Coastline, který se narodil 19. října 1985 v Kladně, měl ještě na březen naplánované vystoupení v Brně v rámci turné Paul van Dyka s názvem ‘Guiding Light‘. V září měl opět vystoupit v rámci akce Transmission 2021, která se přesouvala z loňského října. Minulé léto na svém Instagramu informoval o zasnoubení s partnerkou.

Thomas Coastline působil také jako hudební producent, nejblíže mu byl žánr trance. Mezi známé skladby, za kterými stál, patří například singl pro projekt Infinity Samotná, skladby Pandemia, Tears nebo After Hour. Své skladby vydával na labelech jako Black Hole, Armada, AVA, Ministry Of Sound, Redux či Abora. Mezi jeho nejznámější projekty bezpochyby patří také projekt D3light, který tvořil dohormady s Luigim Di Mare. Jeden track vytvořil také společně s naším ProggyBoyem, který s Thomasem v roce 2017 udělal obsáhlé interview.

Thomas také hudební produkci vyučoval v rámci kurzů v hudební škole Musartedo, pro kterou natočil také řadu tutoriálů.

Je nepochybné, že česká scéna taneční hudby v Thomasovi přišla o jednu z nejvýznamějších postav a jeho ztráta je v podstatě nenahraditelná. Za celou redakci přejeme upřímnou soustrast rodině.

Zdroj: idnes.cz
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.