Hydeout: The Prelude – digitální hudební svět

Hydeout: The Prelude

Co to je? Je to virtuální platforma vytvořená k revoluci v hudebním průmyslu. Asi takto lehce by se dal popsat smysl této horké novinky na světové scéně. Není to streamingová služba, není to festival, není to sociální síť, je to všechno a ještě víc. Hydeout je nový způsob, jak zažít a konzumovat hudební zážitky, nová interpretace vztahu mezi fanoušky a umělci. Digitální svět není budoucnost, ale současná realita. Oficiální reklamní slogan by snad i mohl znít:

“V Hydeout: The Prelude mají všechny vaše fantazie tvar a barvu.”

Hydeout byl původně event, který se měl uskutečnit v našem reálném světě a to minulý rok. Tým, který za tímto eventem stojí, ale rychle zareagoval na celou situaci, celý event změnil a vytvořil něco úžasného. Vytvořili něco, co si fanoušci mohou naplno užít a to i v digitálním světě.

Hydeout stages

Motto: Inkluzivita a rozmanitost

Virtuální události se za poslední rok skokově posunuly kupředu a tým eventu Hydeout vytvořil něco revolučního a ambiciózního. Místo toho, aby vytvořili digitální festival, vytvořili celý virtuální svět, který nabízí milovníkům hudby exkluzivní a pohlcující zážitek. Dalo by se bez nadsázky říci, že Hydeout je vlastně portál, který vás teleportuje do nového světa věnovaného hudbě.
Výkonný producent Chan Wee Teck věří, že hudba má sílu sjednotit lidi a přinést všem to nejlepší a tato platforma slouží právě tomuto účelu. Inspirací tohoto světa jsou především filmy „Avatar“ a „Ready Player One“, ale na své si určitě přijdou i fanoušci titulů jako jsou „Blade Runner“, nebo „A.I.
Hydeout: The Prelude je paralelní dimenze, kde mohou hudební fanoušci poslouchat svou oblíbenou hudbu, ponořit se do života umělců prostřednictvím svých příběhů, hrát hry, účastnit se chatů a mnoho dalšího. Cílem celého projektu, je vrátit raverům svobodu projevu a interaktivitu, kterou při pandemii ztratili. Zároveň se celý projekt také snaží poskytnout lidem určitou “zelenou kartu” na bezpečné a společné prožití hudebních eventů.

3x Hydeout, 3x jiný svět

Vytvoření nadpřirozeného prostředí Hydeout trvalo přibližně sedm měsíců a vzniklo z rukou nejlepších profesionálů v daném oboru. Zásluhu na videích má Final Kid, audiovizuální “mastermind”, který tvoří pro značky jako Ultra Music Festival, Parookaville a UEFA 2016 x David Guetta. Vesmír Hydeoutu se odehrává ve třech různých virtuálních světech, kde vás čekají různá dobrodružství a prostředí:

HydeCity je nejvíce průmyslová a městská atmosféra ze všech a hostí tři fantastické etapy: HydeAlley, The Arch a Pandemonium.
– Organičtější a uvolňující tropické a uvolněné prostředí je HydeIsland. Na tomto kouzelném ostrově najdeme celkem další tři stupně – Aqua Sphere, The Mirage a mytologické Sanctum.
– Třetím světem je HydeEscape. Tento svět skrývá více než 14 tajných míst přizpůsobených každému z umělců.

Lineup 1. sezóny

Lineup původního eventu byl plný hvězd, to samé platí i pro tento virtuální svět. Kombinace žánrů jako pop, hip-hop a EDM nabízí hvězdnou sestavu, která zahrnuje např.: Alison Wonderland, Cosmic Gate, DJ Snake, Don Diablo, Dubvision, Julian Jordan, Martin Garrix, Nervo, Nicky Romero, Rita Ora, Sam Feldt Live a Yellow Claw.
Hydeout bude rozdělen na jednotlivé sezóny a první sezóna bude obsahovat celkem 40 epizod a živých vystoupení, rozdělených do více jak 20 fází ve 3D. Jde vám z toho hlava kolem? Zkusíme vám to trochu vysvětlit:

V těchto epizodách budou uživatelé moci kromě poslechu hudby také pozorně sledovat umělce a komunikovat s ním. Cokoliv co jste kdy chtěli vědět o svých oblíbených umělcích, se právě v tomto světě dozvíte. Na digitálních pódiích budete moci poslouchat hudbu a – co je nejdůležitější – tančit.
Každý má svého přizpůsobitelného avatara. Kromě toho, že si budete moci vybrat svůj vzhled a oblečení, budete moci používat i vlastní taneční pohyby. Avatar vám zaručí interakci s platformou, interakci s ostatními uživateli, interakci s umělci a skutečnou svobodu projevu. K podpoře interakce existují globální a soukromé chaty, kde mohou milovníci hudby z celého světa komunikovat a vyměňovat si nápady.

lineup Hydeout

Hydecoiny – vlastní měna

Můžete tančit na svou oblíbenou hudbu, bavit se, spřátelit se a stejně jako ve skutečném světě – to není zadarmo. V tomto novém světě se měně říká hydecoiny. Peníze jsou užitečné k utrácení na Hydeout Marketplace, které nabízí nové epizody, skiny avatarů a taneční pohyby. Pokud chcete, můžete si svého avatara maximálně přizpůsobit honosným oblečením a rekvizitami. Ať už si chcete odemknout nové epizody, nebo zaujmout sofistikovanými tanečními pohyby, musíte si tyto možnosti zakoupit právě pomocí hydecoinů. Chcete-li mít tyto peníze na platformě v peněžence, musíte si koupit balíček hydecoinů nebo je vyhrát ve výzvách a v různých hrách.

Jak začít?

Jak již bylo zmíněno výše, jedním z hesel značky je inkluzivita, což znamená, že vstup do tohoto světa je snadný a přístupný všem. Chcete-li si užít tento jedinečný a pohlcující zážitek, nepotřebujete žádné konkrétní vybavení, potřebujete pouze počítač nebo smartphone s připojením k internetu. Chcete-li být součástí “kmene”, jednoduše přejděte na webovou stránku a vytvořte si účet. Proces je jednoduchý, uživatelsky přívětivý a trvá jen několik sekund.
Chcete-li si celý tento vesmír užít, tak existují dva možné způsoby, jak za celou záležitost zaplatit:

– „Pay As You Go“ – v tomto případě máte naprostou svobodu utrácet, co chcete, kdy chcete. Jelikož vás to nic nestojí, máte omezený přístup k jednotlivým epizodám a dalším zážitkům a do začátku dostanete pouze 100 hydecoinů. Balíček si však můžete upravit podle svých potřeb. Cena „Sezónního pasu“ stojí 49,90 USD, zaplní vaši kartu 800 Hydecoiny a poskytne vám neomezený přístup ke všem vašim zážitkům.
– „Season Pass“ – cena tohoto “passu” je naceněna na 49,90$. Za to získáte 800 hydecoinů a neomezený přístup ke všem vašim zážitkům.

Hydeout pass

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.