Ultra Miami 2021

Ultra Miami 2021 zrušeno

Organizátoři Ultra festivalů jsou nuceni zrušit také letošní ročník Ultra Miami 2021, čímž navazují na loňský rok, kdy byl miamský festival rovněž zrušen.

Zprávy, na které jsme v souvislosti s letošním Ultra Music Festivalem v Miami všichni čekali, jsou tady. Bohužel je to ale další zničující rána pro sny mnoha fanoušků o opětovném setkání na tanečním parketu. Organizátoři Ultra Miami 2021 jsou nyní připraveni letošní akci zrušit. V současné době organizátoři čekají na vedení města Miami, kteří snad schválí povolení uspořádat akci příští rok, než učiní formální oznámení o zrušení. Společnost Ultra dle své žádosti požaduje povolení hostit festival v naplánovaných termínech 25. – 27. března 2022 v Bayfront Parku.

Manažer města Miami, Arthur Noriega, obdržel dopis ze dne 21. ledna 2021 od právní zástupkyně společnosti Ultra, Sandy York, v němž organizátoři uvádí, že okolnosti zrušení festivalu v roce 2020 stále trvají a představují hrozbu pro účastníky festivalu také v roce 2021.

V loňském roce byl Ultra Music Festival v Miami jedním z prvních velkých festivalů, které byly zrušeny po vypuknutí pandemie nemoci COVID-19. Krátce po zrušení bylo držitelům vstupenek na akci 2020 zamítnuto vrácení peněz a dostali 30 dní na rozhodnutí, zda chtějí použít své vstupenky k účasti na festivalu v roce 2021 nebo 2022. V tuto chvíli nejsou k dispozici žádné další informace o tom, jak plánují organizátoři naložit s držiteli vstupenek, nicméně existuje velká šance, že platnost vstupenek bude prodloužena do příštího ročníku.

Zdroj: edmtunes.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.