Joe Biden

Joe Biden zařadil do svého inauguračního playlistu tracky od Kyga a Major Lazer

Právě dnes, 20. ledna 2020 se koná 46. prezidentská inaugurace Spojených států amerických, na níž bude jako prezident USA přísahu skládat Joe Biden, spolu s Kamalou Harris jako viceprezidentkou USA. Prezidentská inaugurace je tradičně oslavou nového prezidenta a viceprezidenta (letos vůbec poprvé v historii viceprezidentky), která začíná ceremoniálem kladení věnců, po němž následují vystoupení a projevy od umělců až po bývalé prezidenty.

Joe Biden, Kamala Harris a jejich tým ku příležitosti těchto oslav oficiálně vydal „Inauguration Playlist“, složený z široké škály umělců včetně zesnulých rapperů MF DOOM a Mac Miller, R&B zpěvačky SZA, rodáka z New Jersey Bruce Springsteena a mnoha dalších ikonických umělců. Playlist obsahuje také dvě velmi speciální EDM skladby, a to ‘Higher Love‘ od Kyga a Whitney Houston a skladbu skupiny Major Lazer s názvem ‘Make It Hot‘.

Tým nového prezidenta ve svém prohlášení uvedl, že splaylist celkem 46 písní „představuje rozmanitost našeho národa a naši sílu a odolnost, zatímce vyhlížíme nové vedení a novou éru Ameriky.“ Kromě toho Tony Allen, generální ředitel prezidentského inauguračního výboru, uvedl:

„Vybrané písně a umělci odrážejí neúnavného ducha a bohatou rozmanitost Ameriky. Představují partituru nové kapitoly a pomohou spojit lidi, když Joe Biden a Kamala Harris začínají s důležitou prací na sjednocení naší země.” 

Níže si můžete poslechnout celý inaugurační playlist Joea Bidena a nezapoeňte i dále sledovat náš web pro aktuální novinky ze světa elektronické taneční hudby:

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.