HouseGen Radio

Pomozte nám podpořit nový projekt HouseGen Radio

A co že je to to HouseGen Radio, ptáte se? Nové internetové rádio plné té nejlepší taneční hudby!

Spojili jsme síly s labelem HouseGen a už půl roku chystáme nové studio v prostorech ostravského Fabricu, odkud budeme opět živě vysílat naši pravidelnou čtvrteční dávku EDM nálože – OneZoo Music Radioshow!

HouseGen Radio

HouseGen Radio, internetové rádio plné hudby a videa, bude dostupné zdarma odkudkoliv, kde budete mít přístup k internetu. Úplně jednoduše si nás naladíte díky mobilní aplikaci nebo přes internetové stránky rádia a budete tak mít možnost poslouchat naše hudební pořady kdykoliv a kdekoliv.

A to vše vám přineseme již brzy. Studio je už téměř připraveno a ladíme poslední technické a hlavně designové záležitosti, abychom byli připraveni vám donést opravdu ostrý obraz a špičkový zvuk. A vy jste měli možnost podívat se až do kuchyně rádia a nasáli tak atmosféru HouseGen rádia.

Labely HouseGen a OneZoo Music pod sebou sdružují DJe a producenty, milovníky hudby a mixování všech možných stylů a žánrů.

Budete moci slyšet DJs jako Daddy Adams, Spark7, SNBM, Gi-A, Rodrigo Leal, Lubo D Jay, Tossi, Jake Haley, Hlavkus, Priest, ProggyBoy, DUO MADE, MASSX, Kryspee, Martin Gredner, Pollini, Neomi, Ian Blond, Frenkie Busster, Fourcase, Fi-Ra, Tom Case, Rob Nash, DJ EWA, Mike Solar, Schmiddy a mnoho dalších!

Zastoupeny budou žánry jako House, Techno, Trance, Tech House, EDM, Drum & Bass, Deep House, Hip – Hop, Funky, Disco, Old School a další.

HitHit kampaň – podpořte nás

Jelikož vstupní náklady na přípravu studia byly nemalé, rádi bychom získali jakoukoliv podporu a za tímto účelem jsme spustili kampaň na crowdfundingovém portálu HitHit.

Chcete vstup do bacsktage ve Fabricu? Nahlédnout pod pokličku toho jak vzniká naše radioshow, kšiltovku nebo třeba DJ kurz od nás? Tak nám pomozte s realizací našeho studia malým příspěvkem a můžete strávit nezapomenutelné chvíle plné hudby společně s námi. Odměn je opravdu dost, takže věříme, že si vybere úplně každý!

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.